Futbol sala

El Barça guanya a la pista de l'Inter Movistar i és el nou líder de la Divisió d'Honor (1-2)

El Barça és el nou líder de la Divisió d'Honor de futbol sala després de guanyar aquest diumenge a la pista de l'Inter Movistar. Els blaugranes han començat avançant-se en el marcador en el minut 10 gràcies a un gol de Torras. L'Inter ha empatat en el minut 25 per mitjà de Gabriel. Però, dos minuts més tard, el Barça ha certificat la victòria final gràcies a Igor. Per la seva banda, el Marfil Santa Coloma ha perdut a casa contra el Carnicer Torrejón per 0 a 1. L'únic gol ha arribat en el minut 7 i ha estat obra de José Carlos. Amb aquesta derrota els de Santa Coloma són a la zona mitjana-baixa de la classificació.