El Barça goleja l'Espanyol i es proclama campió de la Copa Catalunya (4-0)

Les blaugranes, vigents subcampiones d'Europa, s'han mostrat superiors a les blanc-i-blaves i s'han imposat amb gols d'Osohala, Mariona Caldentey (2) i Claudia Pina en la final disputada al Municipal de Palamós

El Barça ha golejat l'Espanyol i s'ha proclamat campió de la Copa de Catalunya femenina per 10a vegada en la final disputada al Municipal de Palamós. Les blaugranes, vigents subcampiones d'Europa, s'han mostrat superiors a les blanc-i-blaves i al descans ja guanyaven per 2 a 0.

Asisat Osohala ha fet el primer als 24 minuts i, quan ja s'havia jugat la primera mitja hora del matx, Mariona Caldentey ha fet el segon del Barça. En la represa, les jugadores de Lluís Cortés han arrodonit la victòria amb dos gols més, el tercer de Mariona Caldentey, de penal, i el quart i definitiu de Claudia Pina.