El Barça goleja l'Ah-Ahly en el seu comiat de terres angleses (4-1)

El Barça ha estrenat el seu caseller de victòries en aquesta pretemporada. Després de debutar amb un empat contra el Tottenham, els blaugranes no han tingut problemes per golejar l'Al-Ahly egipci per 4-1. Bojan ha inaugurat el marcador en el minut 16 i, tot i que El Agazy ha fet l'empat a un, Rueda, abans del descans, ha tornat a avançar el Barça. En la represa, Jeffren i Pedro han culminat la golejada dels homes de Pep Guardiola en un partit plàcid i que ha suposat el debut de Leo Messi en la pretemporada. Un cop finalitzat el matx, l'expedició blaugrana ha tornat cap a Barcelona per seguir amb la seva posada a punt.

Amb dos equips completament diferents, el Barça s'ha acomiadat d'Anglaterra amb una còmoda victòria sobre l'Al-Ahly. Bojan, en el minut 16, ha inaugurat el marcador. En el 31, han empatat els egipcis en una jugada individual d'El Agazy, que ha superat la mala sortida de Jorquera, que ha relliscat quan intentava evitar la internada del jugador egipci. Però, a dos minuts del final de la primera part, Rueda, des de fora de l'àrea, ha fet el dos a un, resultat amb què s'ha arribat al descans.

En la segona part, Guardiola ha fet debutar Messi i Valdés. Aquest últim ha tingut intervencions molt encertades que han evitat l'empat dels africans. Jeffren, en el minut 56, ha estat l'autor del tercer gol blaugrana, i Pedro, deu minuts més tard, ha establert el 4 a 1 definitiu en un enfrontament que no ha tingut història. Després d'aquest segon partit en terres angleses, l'expedició blaugrana tornarà aquest mateix diumenge a Barcelona abans d'afrontar la segona part de la pretemporada, una gira pels Estats Units.