El Barça goleja el Valladolid liderat per un nou recital de Messi (5-1)

Lenglet, Arturo Vidal, un doblet de l'argentí i Luis Suárez han fet els gols del triomf barcelonista al Camp Nou

Xavi LemusActualitzat

Valverde ha tret un onze titular amb les novetats d'Ansu Fati, per Griezmann, i Arturo Vidal, en el lloc d'Arthur. El Barça ha començat com a Praga, marcant ràpid, en una rematada afortunada de Lenglet en el minut 2, i després s'ha relaxat. Això ho ha aprofitat el Valladolid per empatar a través de Kiko Olivas. Una situació que podia convidar a una certa incertesa fins que Leo Messi ha pres el protagonisme. El capità blaugrana ha enviat una assistència magistral que Arturo Vidal, amb una rematada de mèrit, transformava en el dos a un. I, poc després, llançament de falta impecable de Messi que acabava al fons de la xarxa de Masip. Era el tres a un i el tercer gol del crac argentí a la lliga. En un tres i no res el Barça agafava distàncies novament respecte al conjunt entrenat pel català Sergio González.

Un recital que ha tingut continuïtat en el segon temps quan una passada seva deixava a Ansu Fati tot sol davant de Masip, el porter català ha tret un peu miraculós per evitar el quart gol blaugrana. Una quarta diana que es produïa en el minut 74 quan una bona passada de Rakitic la convertia amb la cuixa Messi en un gran control i un xut potent directe a la xarxa del Valladolid. Per arrodonir l'exhibició, poc després, era el capità del Barça qui veia una línia de passada perfecta perquè Suárez fes pujar el 5 a 1 al marcador. Golejada barcelonista, amb Messi en format protagonista absolut, i setena victòria consecutiva dels homes de Valverde.