BARÇA

El Barça goleja el Nàstic en el primer partit de la pretemporada (4-0)

El davanter albanès Rey Manaj, autor d'un hat-trick, ha estat el gran protagonista del primer triomf blaugrana

David CarballoActualitzat

El primer onze titular de Ronald Koeman en aquesta pretemporada ha estat experimental i format per futbolistes descartats, com Pjanic i Umtiti, i joves valors del filial com Alejandro Balde o Yusuf Demir. Precisament, el migcampista austríac, recent fitxatge del Barça B, ha tingut la primera ocasió del partit amb un xut desviat pel porter Manu García.

Poc abans del descans, el Nàstic s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Quintillà, que ha vist la vermella directa per una entrada a destemps sobre Riqui Puig. Una decisió molt protestada pels jugadors granes i pel tècnic Raül Agné sobretot tractant-se d'un amistós. Pjanic ha estat l'encarregat de xutar la falta, però Manu García ha aturat el seu llançament.

En la segona part, hi ha hagut el típic carrussel de canvis en els dos equips. Amb inferioritat numèrica, el Nàstic ha resistit el resultat inicial fins al minut 60, quan l'albanès Rey Manaj ha inaugurat el marcador amb un gran xut a la mitja volta després de desfer-se d'Iván de la Peña, fill de l'exjugador del Barça i de l'Espanyol.

Amb el pas dels minuts, el ritme ha anat caient, tot i que el Barça ha incrementat el seu domini en busca del segon. Rei Manaj, molt actiu, ha topat amb Álvaro González en la millor ocasió dels blaugranes. En el tram final, els blaugranes han acabat incrementant el seu avantatge amb tres gols més. El 2 a 0 ha arribat després d'un xut de Collado desviat per De la Peña, el tercer ha estat obra de Rey Manaj, que ha rematat amb el pit la centrada del japonès Hiroki, i el quart i definitiu també l'ha fet Manaj de penal. Precisament el gran protagonista del partit, que està a punt de deixar la disciplina del filial blaugrana, s'ha reivindicat amb una bona actuació.