El Barça goleja el Nàpols en l'últim assaig (0-4)

El Barça ha passat per sobre del Nàpols amb gols de Suárez, per partida doble, Griezmann i Dembélé en 15 minuts estel·lars dels blaugrana

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha superat el Nàpols (0-4) amb gols de Luis Suárez, per partida doble, Griezmann i Dembélé. És la primera diana de l'exjugador de l'Atlètic de Madrid amb la samarreta del Barça.

Al Michigan Stadium han coincidit d'inici per primer cop Dembélé, Suárez i Griezmann a l'atac del Barça, en un partit en què els jugadors blaugrana han lluït el braçal negre per la mort de Chicho Sibilio, mite del bàsquet.

A la primera part, els tres integrants del trident han pres mides, perquè només començar la segona part han ofert un recital de gols. El 0-1 ha estat de Suárez, tot i que prèviament Griezmann havia rematat en fora de joc. L'uruguaià ha aprofitat el refús per marcar.

El segon gol ha arribat després d'una bona triangulació. Obertura d'Aleñá cap a Jordi Alba i aquest ha fet l'assistència a Griezmann. El francès ha fet el seu primer gol amb la samarreta del Barça. El Nàpols, però, també ha reclamat fora de joc.

Luis Suárez ha tornat a veure porteria amb un golàs. Ha rebut una assistència de Dembélé per adjudicar-se el 0-3 amb una diana ajustadíssima.

I, pocs instants després, Dembélé ha trobat el camí del gol. Jugada personal del francès que acaba al fons de la xarxa. De seguida ha anat a buscar el seu compatriota Griezmann per celebrar-ho a la seva manera.

Amb el 0-4 Valverde ha fet 5 canvis. Han debutat en aquesta pretemporada Arturo Vidal, Coutinho i Arthur, que es van incorporar més tard que la resta de jugadors. El marcador ja no s'ha mogut, tot i alguna arribada de Coutinho. Divendres que ve, el Barça comença la Lliga a San Mamés.