Lliga de Campions femenina

El Barça goleja el Minsk i aplana el pas als quarts de final (5-0)

Les blaugranes s'han imposat clarament en l'anada dels vuitens de final al conjunt bielorús. Oshoala, Marta Torrejón, Aitana Bonmatí (2) i Jenni Hermoso han fet els gols del triomf del conjunt de Lluís Cortés

Imma PedemonteActualitzat

El Barça femení vol estar, per cinquè any consecutiu, en els quarts de final de la Lliga de Campions i, de moment, ja ha fet un pas important, aquest dijous per la tarda, davant del Minsk, en l'anada dels vuitens. Lluís Cortés demanava a les jugadores un bon marcador i així ha estat. Golejada blaugrana davant les bielorruses (5-0), encara sense Lieke Martens que continua lesionada.

Oshoala no ha perdonat, a boca de gol i després d'una gran assistència de Caroline Graham Hansen, ha fet l'1 a 0, en el minut 6.  En el 20, Marta Torrejón, de cap, ha fet el segon. La pilota ha tocat el pal, abans d'entrar i novament centrada de Graham Hansen. Només un minut més tard, Aitana Bonmatí ha definit amb qualitat una assistencia d'Oshoala després d'una gran jugada colectiva: 3 a 0. I en el minut 25, un altre cop Aitana Bonmatí, a passada d'Alexia, ha aconseguit el quart gol del Barça. La pilota l'ha tocat la portera, ha anat al pal i ha acabat entrant. Abans del descans, encara s'ha xiulat un penal contra el Barça, d'Alexia, que Mariona Caldentey ha fallat. Voskobovitx l'ha parat i després ni Mariona ni Leila han pogut rematar.

En el segon temps, amb el marcador tan favorable, la intensitat ha baixat, però Jennifer Hermoso encara ha pogut fer, de cap, el 5 a 0, aprofitant un rebuig. Maneta del Barça al Minsk i un bon avantatge de cara a la tornada, el dia 30 d'octubre.