Aitana Bonmatí s'abraça amb Graham Hansen i Jenni Hermoso, celebrant un gol (@FCBfemeni)

El Barça goleja el Logronyo (5-0) i es manté líder a la Primera Iberdrola

Les jugadores de Lluís Cortés han guanyat tots els partits al Johan Cruyff i repeteixen el resultat de dijous contra el Minsk

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha golejat el Logronyo (5-0) i es manté líder de la Primera Iberdrola una jornada més. L'equip de Lluís Cortés compta tots els partits a l'estadi Johan Cruyff per victòries, tot i que aquest diumenge s'enfrontava contra una de les revelacions del campionat.

L'equip blaugrana ha enfilat la victòria ben aviat. El primer gol ha arribat al minut 4, arran d'un córner. Jugada assajada, amb centrada de Graham Hansen, la para de cap Mapi León i Marta Torrejón envia la pilota al fons de la xarxa. El 2-0 ha arribat de les botes de Jennifer Hermoso, que se situa encara més "pichichi" de la competició amb 7 gols. Abans de la mitja hora, Aitana ha marcat el 3-0, després que Jenni Hermoso enviés la pilota al travesser.

La segona part ha començat pràcticament amb el 4-0 d'Oshoala, després d'una jugada personal. Poc després Hermoso ha fallat un penal. Però encara hi ha hagut temps per a la maneta. Kheira Hamraoui ha transformat el 5-0 definitiu.

Al Johan Cruyff, l'afició s'està acostumant a veure molts gols a casa. Sense anar més lluny, tres dies abans, el Barça va golejar també per 5-0 el Minsk a la Champions.