Golejada i liderat en solitari
El bigolejador Matheus, felicitat pels seus companys (FCB)
futbol sala

El Barça goleja el Llevant (1-6) en el duel de líders i se situa primer en solitari de la Lliga

Els blaugranes escombren els granotes en una extraordinària segona part a Paterna i sumen 9 punts de 9 possibles

Xavier LorenteActualitzat

Nou de nou. Un Barça en mode piconadora s'ha quedat sol al capdavant de la classificació després de tres jornades disputades. Cop de puny damunt la taula de l'equip de Velasco a Paterna (1-6), amb un Matheus Rodrigues determinant amb dos gols, un a cada part.

Llevant i Barça arribaven a la cita compartint liderat, tot i que els valencians estaven per sobre per goal-average. A la primera part s'ha vist un matx molt igualat en possessió de pilota i xuts a porteria. Un parell d'aturades de Dídac i un xut al pal de Sergio Lozano i un al travesser de Marcenio han precedit el primer gol de Matheus. El brasiler ha obert el marcador en una gran combinació amb Dyego Zuffo (0-1, minut 15).

La segona part ha arrencat amb un Barça absolutament desencadenat, i de seguida Matheus ha fet el segon amb una excel·lent acció individual (0-2, minut 22). El Llevant ha apostat de seguida per l'atac del porter jugador. Carlos Ortiz ha robat una pilota a Rafa Usín (últim home) i s'ha plantat sol per marcar a plaer (0-3, minut 27). Els locals han reduït distàncies en un contraatac de Peléh (1-3, minut 29). El Barça ha tancat la golejada amb tres gols en els darrers 4 minuts: dos de consecutius de Sergio Lozano i Sergio González, i el final de Catela amb el Llevant absolutament tocat i enfonsat.