(@FCBhandbol)
Handbol

El Barça goleja el Cangas en un duel sense història al Palau (39-18)

El tècnic Xavier Pascual ha donat descans a alguns dels puntals de l'equip i han disposat de minuts de joc 4 jugadors del filial

El Barça d'handbol segueix encadenant golejades a la Lliga Asobal. Aquest dimecres, el conjunt blaugrana ha derrotat el Cangas per 39 a 18 en partit corresponent a la 9a jornada del campionat i això que el tècnic Xavier Pascual ha donat descans a alguns dels puntals de l'equip i han disposat de minuts de joc 4 jugadors del filial.

En arribar-se al descans, el marcador ja era d'escàndol, 18 a 5. En la segona meitat, els gallecs han millorat el seu poder ofensiu i això ha evitat un marcador encara més ampli.

El pivot Abel Serdio ha estat el màxim anotador blaugrana, amb 7 gols. Diumenge, el Barça tanca la primera volta de la fase de grups de la Champions, on també és líder, a la pista de l'Aalborg danès.