futbol sala

El Barça goleja el Burela al Palau (6-1) amb doblets de Ferrao i Coelho

Els blaugranes passen per sobre dels gallecs, que s'han passat 33 minuts atacant amb el porter jugador davant els xiulets dels seguidors culers

Xavi LorenteActualitzat

Primers tres punts de la lliga per al Barça. L'equip s'ha tret l'espina de Son Moix a còpia de gols i sobrevivint a un rival que ha utilitzat el porter jugador com a únic recurs durant 33 minuts. El Burela d'Alberto Riquer ha fet avorrir les ovelles i ha tret de polleguera el públic del Palau que els ha xiulat amb insistència.

Jesús Velasco s'ha estrenat al Palau en lliga deixant mostres de la seva manera d'entendre el futbol sala. El Barça ha sortit a buscar el partit amb un joc vistós i elèctric que ràpidament ha trobat premi. En 3 minuts Ferrao i Sergio Lozano ja havien posat per davant els blaugranes (2-0). El Burela ha arribat poc i quan ho ha fet, s'ha trobat un Dídac Plana excel·lent. Entre el minut 11 i 12, nova ràfega ofensiva dels locals que han dinamitat el matx amb gols de Ferrao i André Coelho.

els jugadors s'abracen
El Barça celebra la victòria (FCBFutbolSala)

Els gallecs han marcat el seu únic gol després d'una pèrdua de Ferrao en la sortida de pressió. Els visitants només han tingut un recurs per parar el Barça: el 5 contra 4. L'atac del porter jugador s'ha apoderat del matx. Això només ha significat protecció i possessió per al Burela que amb prou feines ha inquietat la porteria de Dídac. La posada en escena d'aquest argument tàctic ha estat absolutament intranscendent i ha obligat el Barça a defensar i sortir al contraatac.

André Coelho ha fet el 5 a 1 al minut 33 i Dídac a les acaballes ha tancat la victòria blaugrana amb un gol de porteria a porteria. El porter golejador d'Arenys ja s'ha estrenat després de marcar 7 gols la temporada anterior. 6 a 1 per al Barça, i dimarts, més. Arriba el Betis de Lin i Joselito.