Barça

El Barça gira full a la Pilota d'Or i prepara l'anada dels quarts de Copa contra el Betis

El Barça juga aquest vespre l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis al Camp Nou. L'equip va preparar aquest dimarts el partit que servirà per homenatjar els tres candidats a la Pilota d'Or i perquè Leo Messi pugui oferir el seu guardó a tota l'afició. També es recordarà la figura d'Àngel Pedraza, mort dissabte als 48 anys. L'equip va tornar a la feina com és habitual en la filosofia Barça, amb la més absoluta normalitat. Ni celebracions especials, ni res de res. Aquest matí, l'equip farà una última sessió al Camp Nou abans de rebre la visita del Betis.

Actualitzat
Poden semblar sentiments contradictoris, però Pep Guardiola es va mostrar content i alleujat. L'alegria, lògica, perquè tres dels seus deixebles són els tres millors jugadors del món, un concepte sobre el qual va insistir molt el tècnic de Santpedor, molt més que sobre el triomf final de Leo Messi. Potser per això, Messi, Iniesta i Xavi oferiran el guardó a l'afició de forma conjunta. Però Guardiola és, també, el més satisfet que la voràgine s'hagi acabat. El tècnic considera que més d'un mes de rumors i comentaris sobre un premi individual no beneficia gaire ni els jugadors ni el grup.

Guardiola adverteix del potencial bètic

El retorn a la dinàmica competitiva se centra a vigilar un Betis que, a Segona, juga una lliga a part. Guardiola va destacar que els andalusos són "els líders de Segona, els menys golejats i un equip que sap jugar molt bé". Si el de Santpedor vol exemples palpables de sorpreses, n'hi ha un de clar i no gaire llunyà: amb el Betis a Segona, el febrer del 1994, el "dream team" va caure eliminat de la Copa per culpa d'un gol de Juanito al Camp Nou.

El Betis vol sorprendre

El Betis va arribar ahir a Barcelona i ho va fer amb baixes importants, com la dels lesionats Emana o Chechu Dorado. Tot i així, els andalusos -líders de Segona- no descarten ser la sorpresa al Camp Nou. La tornada no es jugarà fins la setmana que ve, però ja es van veure les primeres cues a les taquilles del Benito Villamarín. Els aficionats tenen ganes de veure en acció el Barça, i el tècnic del Betis està convençut que poden eliminar el que considera el millor equip del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut