Barça

El Barça fitxa el central francès Todibo per a la pròxima temporada

El jove defensa francès, de 19 anys, acaba contracte amb el Tolosa a finals de temporada i al juliol s'incorporarà al club blaugrana

Actualitzat
El Barça ha anunciat el fitxatge del central francès de 19 anys Jean-Clair Todibo, una aposta de futur per a la defensa blaugrana de cara a la pròxima temporada i les següents. Todibo acaba contracte el 30 de juny amb el Tolosa i a partir de l'1 de juliol es vincularà al Barça, que no haurà de pagar cap quantitat en concepte de traspàs.  

Todibo ha debutat a la Primera Divisió francesa aquesta temporada amb el Tolosa, on ha ocupat un lloc a l'eix de la defensa; a les categories inferiors, la seva posició era de pivot. Malgrat que només ha disputat deu partits amb la samarreta del conjunt occità, les seves actuacions van cridar l'atenció d'importants equips europeus com el Barcelona, la Juventus i alguns de la Premier.

L'interès per fitxar-lo i la seva decisió ferma de no renovar pel seu actual equip ha fet que des del novembre no hagi tornat a disputar cap partit oficial. El Tolosa va decidir apartar-lo de forma fulminant de la dinàmica de la seva plantilla professional.

Es tracta d'un jugador amb un bon físic, d'un metre i 90 centímetres d'alçada, i contundent en el contacte. La marxa de Vermaelen, a partir del 30 de juny, li pot obrir les portes a poder formar part de la plantilla blaugrana la pròxima temporada.

El jugador amb un comunicat al seu compte Twitter ha reaccionat d'aquesta manera:

"Estic molt content d'haver signat amb el Barça a partir de juliol de 2019. És més que un club i els hi agraeixo la seva confiança. Serà una nova etapa en aquest inici de la meva carrera i posaré tot per la meva part per aconseguir grans fites. En aquest moment soc jugador del Tolosa i estic disponible per ajudar els meus companys tot el que em queda en aquest club. El Tolosa em va permetre créixer i descobrir la Ligue 1 i sempre estaré agraït".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut