El Barça femení resol amb victòria el tràmit contra l'Avaldsnes i es classifica per als vuitens de final

Les blaugranes, que havien deixat resolta l'eliminatòria amb un contundent triomf en el partit d'anada per 0-4, han tornat a derrotar les noruegues en una tornada que ha estat un autèntic tràmit amb gols de Lieke Martens i Vicky Losada

David CarballoActualitzat

El Barça femení ha certificat la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions amb una victòria contra l'Avaldsnes noruec al Miniestadi (2-0). Les blaugranes, que havien deixat resolta l'eliminatòria amb un contundent triomf en el partit d'anada per 0-4, han tornat a derrotar les noruegues en una tornada que ha estat un autèntic tràmit.

Després d'una primera part sense gols, en la represa, l'holandesa Lieke Martens ha inaugurat el marcador en el minut 51 i, en el 56, Vicky Losada ha fet el segon i definitiu. Les jugadores de Fran Sánchez han eliminat l'Avaldsnes per un global de 6-0 sense necessitat de forçar la màquina i ara ja esperen el seu pròxim rival en els vuitens de final.