Oshoala, amb la pilota amb què ha marcat el hat-trick
Oshoala, la gran protagonista del partit d'avui (@FCBFEmeni)

El Barça referma el liderat amb una nova golejada a Logronyo (0-6)

Oshoala ha marcat un hat-trick i empata amb Jennifer Hermoso al capdavant de golejadores de la lliga amb 20 dianes

RedaccióActualitzat

El FCB femení ha tornat a guanyar de manera plàcida després de golejar per 0-6 el setè classificat de la Lliga, el Logronyo. Així referma el seu liderat a la lliga.

Les blaugranes han obert el marcador al minut 32 amb un gol de Marta Torrejón. Dos minuts més tard, Alexia Putellas ha fet el segon. Al minut 45, Alexia ha tornat a marcar, de manera que els dos equips han marxat al descans amb un 0-3.

A la segona part, Assisat Oshoala ha tancat la golejada amb un hat-trick que posava el 0-6 definitiu al marcador. La davantera nigeriana ja ha marcat 20 gols, els mateixos que la seva companya Jennifer Hermoso. Totes dues són les màximes golejadores de la lliga.