Les jugadores del Barça femení, durant l'últim entrenament (@FCBfemeni)
Barça

El Barça femení marxa cap a Noruega per segellar el pas a les semifinals de la Champions

L'equip blaugrana juga dimecres la tornada dels quarts de final de la Champions davant el Lillestrom esperonat pel 3-0 de l'anada

Actualitzat

El Barça femení ha marxat aquest dilluns cap a Noruega per afrontar dimecres el partit de tornada dels quarts de final de la Champions contra el Lillestrom SK. El Barça afronta aquesta tornada dels quarts de final amb la moral pels núvols després del 3-0 del partit d'anada, però té cinc baixes confirmades:  

Patri Guijarro, Stefanie van der Gragt i Asisat Oshoala s'han quedat a Barcelona per lesió, mentre que les joves Candela Andújar i Claudia Pina, convocades amb la selecció sub-19, no han pogut formar part de l'expedició blaugrana.

"Crec que l'equip ha d'anar amb l'actitud de guanyar el partit –ha dit el tècnic, Lluís Cortés–. El 3-0 és un bon coixí per a nosaltres, però la nostra actitud ha de ser la d'anar a Noruega a guanyar". Mariona Caldentey es pronunciava en termes similars: "El resultat del Mini és boníssim, però ens equivocaríem si penséssim que ja està fet", ha explicat.    

 

Anar al contingut