Les jugadores de Xavi Llorens debutaran a la Champions contra l'Slavia Praga. (Foto: FCB)
Futbol femení

El Barça femení guanya al camp de l'Athletic i revalida el títol de Lliga per segon any consecutiu (1-2)

El Barça femení ha revalidat el títol de la Lliga per segon any consecutiu. L'equip blaugrana havia de guanyar sí o sí en l'última jornada l'Athletic Club a San Mamés i ho ha aconseguit davant 26.000 espectadors. Melanie Serrano, amb un golàs de falta, i la mexicana Kenty Robles, en el minut 77, han fet el definitiu 1-2, una victòria que dóna el títol de Lliga a les noies de Xavi Llorens.

El Barça femení ha revalidat el títol de la Lliga per segon any consecutiu. L'equip blaugrana havia de guanyar sí o sí en l'última jornada l'Athletic Club a San Mamés i ho ha aconseguit davant 26.000 espectadors. Melanie Serrano, amb un golàs de falta, ha avançat les catalanes en el minut 2, però Eli Ibarra, en el temps de descompte de la primera part, ha fet l'empat, un resultat que donava el títol a les basques.

No ha estat fins al minut 71 quan la mexicana Kenty Robles, que ha entrat com a revulsiu en la represa, ha fet el definitiu 1-2, tot i que ha hagut de patir fins al final. Olga hauria pogut fer la sentència definitiva, però ha perdonat l'1-3 i Nekane ha estavellat una rematada al travesser que hauria donat l'empat i el títol a les locals. Malgrat el patiment final, el Barça ha sumat una agònica victòria que dóna el títol de Lliga a les noies de Xavi Llorens per segona temporada consecutiva.