Les jugadores del Barça femení celebren el triomf sobre el Glasgow City (@FCBfemeni)
Futbol femení

El Barça femení goleja el Glasgow City i encarrila els vuitens de final de la Champions femenina (5-0)

Kheira Hamraoui, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Andressa Alves i Mapi León han estat les golejadores blaugranes

Xavi LemusActualitzat

El Barça femení ha fet un pas de gegant per classificar-se per als quarts de final de la Champions femenina. Les jugadores de Fran Sánchez han golejat per 5 a 0 al Glasgow City en el partit d'anada disputat al Mini Estadi. El guió del matx ha estat un monòleg blaugrana: molt superiors tècnicament i físicament, han anat desgastant l'equip rival fins treure rendiment en el marcador. Al descans ja guanyaven per 3 a 0, amb gols de Kheira Hamraoui, Aitana Bonmatí i Patri Guijarro.

El segon temps s'ha desenvolupat en el mateix escenari, un Barça dominador que anava generant ocasions. Així han arribat dos gols més, el quart per part d'Andressa Alves i el cinquè de Mapi León. Tots dos gràcies a dues acciones desafortunades de la portera del Glasgow, Alexander. Maneta de gols que converteix el partit de tornada en un pur tràmit.