Andrea Pereira renova amb el Barça fins al 2023
Futbol

El Barça femení fitxa la defensa Andrea Pereira

Formada a l'Espanyol, Andrea s'ha consolidat a l'Atlètic de Madrid, bicampió de Lliga. Olga García, desvinculada del Barça, s'ha compromès amb l'equip "matalasser"

Actualitzat

El Barça femení continua refent l'equip de cara a la temporada que ve. Andrea Pereira s'ha convertit aquest dilluns en el quart fitxatge de l'equip. Pereira és una central barcelonina de 24 anys, que es va fer a l'Espanyol i que les dues últimes temporades ha jugat a l'Atlètic de Madrid, amb el qual ha guanyat la Lliga els dos últims anys. Andrea era indiscutible a l'equip matalasser i una habitual a la selecció espanyola. S'ha compromès amb el Barça per les tres pròximes temporades

"El Barça aposta fort pel futbol femení i és un equip que aspira a tot. I torno a casa, que és un motiu important", ha comentat Andrea sobre el seu fitxatge.  

Amb ella ja són quatre les noves incorporacions de l'equip després de la també defensa Stefanie Van der Gragt, la migcampista Kheira Hamraoui i la portera Pamela Tajonar.  

Olga García, a l'Atlètic

Mentre, Olga García, una de les jugadores que el Barça va decidir no renovar, farà el camí invers al d'Andrea Pereira i jugarà a l'Atlètic de Madrid. La davantera de Dosrius, de 26 anys, es va formar al Barça, equip on va debutar l'any 2010. Després d'una estada de dos anys al Llevant, del 2013 al 2015, va tornar al Barça, amb el que ha guanyat dues Lligues i quatre Copes entre les dues etapes.  

Marta Corredera, al Llevant 

Una altra jugadora catalana de renom, Marta Corredera, també ha canviat d'aires. Després de dues temporades a l'Atlètic de Madrid, la davantera terrassenca continuarà la seva carrera al Llevant. Corredera, de 26 anys, ha jugat a Espanyol, Barça, Arsenal i Atlètic de Madrid. 

 

 

Anar al contingut