El Barça 2021-22 ja corre, amb Claudia Pina, en primer terme, de retorn a l'equip (@FCBfemeni)
Futbol

El Barça femení es posa en marxa amb un cas de Covid-19

L'equip tricampió estrena un nou cicle amb Jonatan Giráldez com a nou entrenador i diverses novetats

Actualitzat

El Barça femení ja està en marxa després de tancar una temporada 2020-21 inoblidable, tot i acabar-se de forma convulsa. Les tricampiones es van retrobar aquest dilluns als serveis mèdics per passar els testos d'antígens.

Les proves han revelat el positiu d'una persona de la plantilla, de la qual no s'ha desvelat la identitat ni s'ha precisat si és jugadora o si forma part del cos tècnic. En qualsevol cas, ha estat aïllada seguint el protocol i la resta dels components han començat la preparació seguint la programació inicial sense més contratemps.  

Dues de les noves jugadores de l'equip, Irene Paredes i Ingrid Engen, així com Claudia Pina, que ha tornat a la dinàmica blaugrana després de la cessió al Sevilla, ja es van incorporar a la primera sessió d'entrenaments. Entre les noves falta Fridolina Rolfo, que és als Jocs Olímpics amb Suècia. I Lieke Martens, que també és als Jocs de Tòquio.  

El Barça continuarà entrenant-se a Sant Joan Despí de dimarts a dijous, i a partir de llavors traslladarà l'activitat a Alacant, seu de l'estada de pretemporada. Allà jugaran el primer amistós, contra l'Elx, el 4 d'agost.

Anar al contingut