Les jugadores del Barça femení celebren un dels tres gols de la victòria
Champions femenina

El Barça femení domina l'LSK Kvinner noruec i s'apropa a les semifinals (3-0)

L'equip blaugrana s'ha imposat a les noruegues amb dos gols de Toni Duggan i un de penal de Mariona Caldentey en l'anada dels quarts de final al Miniestadi

Imma PedemonteActualitzat

Cinc vegades ha arribat el Barça femení als quarts de final europeus en les últimes sis temporades. Aquesta experiència ha estat vital davant l'LSK Kvinner noruec, que mai s'havia vist en aquesta situació. Les blaugranes que entrena Lluís Cortés han desplegat tot el seu potencial, i ja en la primera part dominaven per 3 a 0. Primer, dos gols de Toni Duggan en què la portera rival Friskerstrand no ha pogut fer més. El primer, en el minut 3. Una fantàstica connexió amb Marta Torrejón. El segon, en el minut 23. Melanie ha col·locat una gran pilota a peus de Martens, que ha centrat sobre Duggan i la davantera ha rematat amb un subtil cop de peu.  El 3 a 0 ha arribat de penal. Unes mans de Haavi a l'àrea petita han portat al llançament de la balear Mariona Caldentey, que no ha fallat en el minut 36

En la segona part és quan l'equip noruec ha disposat de la millor ocasió. A la sortida d'un córner ho ha provat Gausdal, de cap, però allà estava Sandra Paños per fer una magnífica aturada. La pressió blaugrana ha revifat, i tant Alexia Putellas com Mariona Caldentey i Natasha Andonova han tingut l'oportunitat de fer pujar el 4 a 0, però el marcador no s'ha mogut més. El 3 a 0 deixa ben encarrilada la tornada, la setmana que ve a Lillestrom.

Els 5.563 aficionats que s'han aplegat al Miniestadi han fet enregistrar la millor entrada de la temporada.