El Barça femení, cau davant el Bristol Academy en l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions (0-1)

El F. C. Barcelona femení ha perdut 0 a 1 davant el Bristol Academy anglès en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Un gol en pròpia porta de Marta Corredera en el minut 26 ha condemnat l'equip que entrena Xavi Llorens.

El Barça ha dominat el partit en tot moment, però no ha aconseguit traslladar la seva superioritat al marcador. La prova més clara del domini blaugrana és que la jugadora més destacada del conjunt anglès ha estat la portera Earps. Dijous vinent a Bristol es jugarà el partit de tornada.