Barça

El Barça farà una gira de pretemporada als Estats Units i disputarà tres partits amistosos

Segons ha anunciat el portaveu del club blaugrana, Josep Vives, després de la junta directiva, durant la gira el Barça jugarà tres partits amistosos, els dies 28 i 31 de juliol, i el 4 d'agost, contra el Tottenham, el Milan i la Roma

Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona ha aprovat aquest dilluns la celebració d'una nova gira d'estiu per diverses ciutats de la costa oest dels Estats Units. Segons ha anunciat el portaveu del club blaugrana, Josep Vives, en aquesta gira el Barça jugarà tres partits amistosos, els dies 28 i 31 de juliol, i el 4 d'agost, contra el Tottenham, el Milan i la Roma, respectivament.

El primer dels duels serà al Rose Bowl de Los Angeles, el segon a l'AT&T Stadium de Dallas, i el tercer al Levi's Stadium de San Francisco contra el botxí dels blaugrana als quarts de final de la Lliga de Campions.

Una gira per obtenir ingressos

La gira no només servirà perquè l'equip es prepari de cara a la competició oficial, sinó que també ha de servir per obtenir ingressos i fer contactes per aconseguir nous patrocinadors. El viatge s'emmarca en el pla estratègic del club, segons ha confirmat Vives després de la reunió de la junta directiva.

La intenció del Barça és aprofitar el viatge per "generar més ingressos econòmics i acostar-se a 'partners' estratègics, que poden acabar sent nous patrocinadors", ha explicat el portaveu blaugrana, que ha afegit que la "implementació" al territori nord-americà és "prioritària".

 

Anar al contingut