Barça

El Barça fa una sessió de recuperació abans de començar a preparar la visita del Girona al Camp Nou

La resta de futbolistes disponibles del primer equip, amb l'afegit dels jugadors del B Jokin, Morer, Miranda, Collado i Riqui Puig, s'han exercitat amb el cap posat ja en el Girona, el pròxim rival a la Lliga, diumenge, una altra vegada al Camp Nou

Actualitzat

Després de començar la Lliga de Campions amb una clara victòria contra el PSV, els jugadors del Barça han fet aquest dimecres al matí una sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per als titulars del partit europeu. La resta de futbolistes disponibles del primer equip, amb l'afegit dels jugadors del B Jokin, Morer, Miranda, Collado i Riqui Puig, s'han exercitat amb el cap posat ja en el Girona, el pròxim rival a la Lliga, diumenge, una altra vegada al Camp Nou.

El primer equip blaugrana tornarà als entrenaments divendres a les 11.00, en la que serà la penúltima sessió abans de rebre el Girona al Camp Nou diumenge a les 20.45. Aquest partit servirà als blaugranes per intentar mantenir-se invictes i continuar líders de la classificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut