Lucy Bronze ja s'ha emprovat la nova samarreta del Barça (@FCBfemeni)
Futbol

Lucy Bronze, un reforç d'alta volada per al Barça femení

La internacional anglesa, guanyadora del The Best de la FIFA el 2020, reforçarà la defensa blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Segon reforç de la temporada per al Barça femení -sense comptar la tornada de la cedida Laia Codina-, i segona lateral per al nou projecte blaugrana. Si divendres el club anunciava la incorporació de Nuria Rábano, que sol jugar per l'esquerra, aquest dissabte ha comunicat l'arribada d'una jugadora molt més consolidada a escala internacional: Lucy Bronze, una de les figures de la selecció anglesa, és nova jugadora del Barça per les dues pròximes temporades.

 

Bronze, de 30 anys, és una de les millors laterals dretes del futbol femení com ho demostra el fet de guanyar el premi com millor jugadora de la UEFA de l'any 2019, quan era jugadora de l'Olympique de Lió, i el The Best de la FIFA del 2020, quan acabava de tornar al Manchester City.

Amb l'equip francès, Bronze va guanyar tres Champions tenint, a més, un paper protagonista. La jugadora anglesa ha explicat que l'acord ha sigut relativament ràpid. 

"Soc molt feliç de jugar per a un club com el Barça, un dels millors del món. Tinc moltes ganes de començar a treballar amb l'equip. Després d'un parell de converses ens vam posar d'acord. No pots dir que no al Barça".   

Bronze ha passat per Barcelona per estampar la seva firma però se'n torna al seu país per inorporar-se a la selecció anglesa de cara a la seva participació a l'Eurocopa. 

 

Anar al contingut