Rafinha quan va ser presentat amb la samarreta de l'Inter de Milà (@Inter)
Barça

El Barça fa oficial la cessió de Rafinha a l'Inter de Milà fins a final de temporada

El FC Barcelona ha confirmat l'acord amb l'Inter de Milà per a la cessió fins al 30 de juny del 2018 amb una opció de compra per valor de 35 milions d'euros, més 3 milions en variables, que haurà de confirmar abans que acabi aquesta temporada

Actualitzat

El FC Barcelona i l'Inter de Milà han arribat a un acord per a la cessió de Rafinha Alcántara al club italià fins al 30 de juny del 2018. El conjunt "neroazurro" té una opció de compra per valor de 35 milions d'euros, més 3 milions en variables, que haurà de confirmar abans que acabi aquesta temporada.

El club blaugrana també informa que l'Inter de Milà assumeix la fitxa del jugador, que marxa a la Serie A a la recerca de minuts després de les seves últimes lesions amb l'objectiu d'anar convocat al Mundial de Rússia amb la selecció brasilera.

Rafinha, que ja ha passat amb èxit el reconeixement mèdic a Milà, deixa el FC Barcelona, el club on es va formar, després de disputar 79 partits oficials, marcar 11 gols i conquistar una Lliga de Campions, dues Lligues espanyoles, quatre Copes del Rei, dues Supercopes d'Espanya i una Supercopa d'Europa.

Poc després de confirmar-se l'acord entre els dos clubs, Rafinha ha volgut agrair al Barça que l'hagi format com a jugador i persona des que va arribar al club blaugrana amb només 13 anys en un comunicat al seu compte d'Instagram.
 

 

Casi no me salen las palabras para expresar lo que siento por el club que me formó como persona y profesional. Llegué en 2006, con 13 años, en el cual era un niño que jamás pensó vivir tantos momentos maravillosos y conseguir tantos títulos. Me han enseñado casi todo lo que sé de fútbol y he podido cumplir mis mayores sueños como canterano. Ahora ha llegado el momento de tomar otro camino en mi vida. Eternament agraït a aquest escut, club i aficionats que m'han donat tot el seu suport en els moments més durs. Sou increïbles. A mis compañeros, que he podido crecer aprendiendo de ellos: Gracias de todo corazón. Os desearé siempre lo mejor. A todos los trabajadores, del primero al último, que me han mostrado su sonrisa desde que era pequeño: Os llevaré en el corazón. Han sido 12 años completamente increíbles. No sabéis lo feliz que me hizo haber podido despedirme con la camiseta puesta. Força Barça i eternament blaugrana.

A post shared by Rafinha Alcantara (@rafinhaaa93) on

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut