Tello ja és jugador del Porto
Futbol

El Barça fa oficial la cessió de Cristian Tello al Porto per dues temporades

El davanter del Barça Cristian Tello jugarà les dues pròximes temporades al Porto com a cedit. L'equip portuguès tindrà una opció de compra de vuit milions sobre el davanter sabadellenc. El Barça ha fet oficial aquest matí l'acord.

Actualitzat

El davanter del Barça Cristian Tello jugarà les dues pròximes temporades al Porto com a cedit. L'equip portuguès tindrà una opció de compra de vuit milions sobre el davanter sabadellenc. El Barça ha fet oficial aquest matí l'acord. 

Des de l'arribada de Julen Lopetegui a la banqueta, el Porto s'havia fixat com objectiu prioritari aconseguir la cessió de Tello, de 22 anys. No en va l'entrenador basc coneix molt bé l'extrem català de la seva època com a seleccionador Sub-21.

Finalment, la cessió de Tello serà per dues temporades i amb una opció per a l'equip portuguès per aconseguir en propietat el jugador, que ja és a Portugal. El Barça, pero, es reserva el dret d'anul·lar l'opció de compra del jugador al final de la primera temporada i també la cessió per una segona temporada si així ho creu convenient.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut