Sergi Roberto seguirà al Barça fins al 30 de juny del 2019. (Foto: EFE)
Sergi Roberto seguirà al Barça fins al 30 de juny del 2019. (Foto: EFE)
Barça

El Barça fa oficial els dorsals de Rafinha i Sergi Roberto i només falta el de Deulofeu

El Barça ha comunicat quins seran els dorsals de Rafinha i Sergi Roberto per la pròxima temporada. L'hispanobrasiler continuarà amb el "12" del Barça B i del Celta, mentre que el migcampista abandona el "24" pel "20". Del primer equip, només falta conèixer quin número lluirà definitivament Gerard Deulofeu.

Actualitzat

El Barça ha comunicat de manera oficial quins seran els dorsals de Rafinha i Sergi Roberto per la pròxima temporada. L'hispanobrasiler continuarà amb el "12" del Barça B i del Celta, mentre que el migcampista abandona el "24" pel "20". Del primer equip, només falta conèixer quin número lluirà definitivament Gerard Deulofeu.

Després de conèixer que Sergio Busquets heretarà el "5" de Carles Puyol, el Barça ha fet oficials els dorsals de Rafinha i Sergi Roberto. Els dos jugadors ja han portat els seus nous números durant els amistosos de pretemporada i ho continuaran fent durant la temporada. Mentre que l'hispanobrasiler lluirà el "12" amb el qual ja jugava al Barça B i amb el Celta; el migcampista de Reus ha optat pel "20". Precisament, el nou número de Sergi Roberto ha passat per diversos jugadors. Des de Deco, Dani Alves, Afellay i l'últim, Tello. El seu exnúmero, el "24", ara és propietat de l'últim fitxatge blaugrana, Jérémy Mathieu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut