Futbol sala

El Barça fa oficial el relleu de Marc Carmona al capdavant de la secció de futbol sala

Carmona deixa enrere un cicle d'onze anys com a tècnic de l'equip blaugrana, en què la secció ha arribat i s'ha consolidat a l'elit de l'esport

Actualitzat

El que en els darrers dies s'havia anat donant com a cert ha estat confirmat aquest dimarts de forma oficial: Marc Carmona no continuarà com a tècnic del primer equip del Barça Lassa un cop acabi aquesta temporada. Així ho ha fet saber Albert Soler, director de relacions institucionals del club.

Soler ha afegit que el Barça vol que Carmona es quedi al club, i per això li ha ofert continuar en tasques de formació als diferents esports professionals del club. I no ha volgut parlar del substitut per a la banqueta, que tot apunta que serà Andreu Plaza. "Avui és el dia de parlar d'en Marc i no parlarem de més noms ni del projecte esportiu de la temporada que ve".

El mateix Carmona ha comparegut posteriorment en roda de premsa per explicar que que va saber la decisió del club de no mantenir-lo a la banqueta la setmana passada i que ara està estudiant la proposta de l'entitat. "El 18 de maig em van comunicar que no seguiria a la banqueta ni a la secció de futbol sala. M'han fet arribar una proposta que valoro, que agraeixo i que necessito més temps per considerar".

Carmona deixa enrere 11 temporades com a entrenador al Barça, una etapa en què la secció s'ha professionalitzat i ha arribat a l'elit de l'esport, arribant al punt culminant amb les copes d'europa de 2012 i 2014. "Sé que sóc molt afortunat per això i sempre estaré agraït a aquesta casa", ha dit el tècnic català, que espera tancar el cicle guanyant la Lliga de futbol sala i el Mundial de clubs. "No és un moment còmode per a mí, però espero poder-me focalitzar en la competició després d'aquesta tarda", ha dit el tècnic, que no ha volgut mostrar la el seu desacord. "El club sempre pren decisions pensant que és el millor. Després el temps diu si s'ha errat o no. Han pres aquesta decisió i seria neci per part meva dir si és injust o no".  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut