Sergi Samper amb el president del Barça (FOTO: FCBarcelona.cat)
Barça

El Barça fa oficial el nou contracte de Sergi Samper com a jugador del primer equip

El FC Barcelona i el jugador Sergi Samper han arribat a un acord per a la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2019, ampliable a una temporada més.

Actualitzat
Aquest dilluns també havia de renovar Samper però s'ha ajornat. Serà el seu primer contracte com a jugador del primer equip del Barça i Luis Enrique compta amb ell per poder descans a Sergio Busquets. El FC Barcelona i el jugador Sergi Samper han arribat a un acord per a la renovació del contracte del futbolista per a les pròximes tres temporades, fins al 30 de juny del 2019, ampliable a una temporada més.

La clàusula de rescissió s'ha fixat en 50 milions d'euros.

Una fita històrica mai vista

Sergi Samper va entrar a l'escola del Barça amb només sis anys. I ha passat per totes les categories. Aquesta cara feia en l'època benjamí.
Tretze anys més tard, ja és jugador del primer equip, el primer a cobrir tota la seva formació al planter blaugrana.

Samper és un dels jugadors amb més potencial que ha donat de sí el futbol formatiu del Barça. Va debutar amb el filial fa 3 anys i amb el primer equip a la Champions fa dues temporades però la confiança de Luis Enrique va anar a menys en alguns moments i no va tenir la continuitat que s'esperava. El club hi confia com al migcentre del futur. Ara el renoven i comença la pretemporada amb el primer equip però no és descartable que marxi aquest any a un altre equip per crèixer i guanyar experiència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut