Barça

Kun Agüero: "És un orgull jugar amb Messi, crec que es quedarà al Barça"

El davanter argentí, de 32 anys, s'ha mostrat molt feliç pel seu fitxatge pel club blaugrana i espera poder jugar amb el seu gran amic Leo Messi

David CarballoActualitzat

El Barça ha fet oficial aquest dilluns el fitxatge de Sergio "Kun" Agüero. El davanter argentí, de 32 anys, arriba procedent del Manchester City després d'acabar el seu contracte i es converteix en la primera incorporació del club blaugrana per a la pròxima temporada. Agüero firmarà un contracte per les dues pròximes temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros.

 

 

Agüero, que ja va passar aquest diumenge la revisió mèdica corresponent a Barcelona, es converteix en el primer fitxatge de Joan Laporta des que va accedir a la presidència i serà presentat aquesta tarda en un acte a l'Auditori 1899 del Camp Nou.

Abans de la seva presentació oficial, Agüero s'ha mostrat molt feliç pel seu fitxatge pel Barça en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana.

"Sabem tots que el Barça és el millor equip de món. És una bona decisió ser aquí, i poder ajudar l'equip a aconseguir coses. És un pas més, estic molt content i tant de bo que pugui aportar molt i jugar. Espero poder arribar a final de temporada amb coses importants. Intentaré donar el millor de mi i que l'afició pugui gaudir del meu joc amb aquesta samarreta."

Acompanyat pel president Joan Laporta; el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, i el director de futbol, Mateu Alemany, Agüero ha insistit en la seva felicitat per fitxar per haver fitxat pel millor equip del món.

"Ja li he dit a Laporta que de petit vaig dir: 'Algun dia es fixaran en mi'. La veritat és que qualsevol noi que li diguis de fitxar pel Barça vindria corrents. Intentaré donar el millor per al club. És una alegria immensa ser al millor equip de món."

El nou jugador del Barça també ha mostrat el seu desig de poder jugar al costat del seu gran amic Leo Messi.

 

"Òbviament és un orgull que juguem junts, però el que decideixi Messi ho decidirà ell. Si segueix aquí, que crec que sí, intentarem donar el millor, com hem fet sempre a la selecció."

Agüero també ha confessat que encara no ha parlat amb Ronald Koeman sobre la seva arribada al Barça i també ha explicat què li va dir Pep Guardiola abans del seu fitxatge pel club blaugrana.

"Guardiola em va dir: 'Te'n vas al millor club del món'. És un crac com a entrenador i ens ha fet millors, a mi i a l'equip. M'ha enviat un missatge de felicitació."

ARXIVAT A:
Agüero
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut