Barça

El Barça fa oficial el fitxatge de Sergiño Dest

El lateral nord-americà arriba al club blaugrana procedent de l'Ajax a canvi de 21 milions d'euros més 5 en variables i tindrà una clàusula de 400 milions

Actualitzat

Sergiño Dest ja és blaugrana. El lateral nord-americà, de 19 anys, era un dels grans objectius del Barça per continuar rejovenint l'equip amb jugadors de qualitat. Dest va jugar aquest diumenge els seus últims minuts amb l'Ajax, que percebrà uns 21 milions d'euros més 5 en variables per la seva penúltima perla.

La ferma voluntat del jugador d'aterrar al Camp Nou ha estat important en el desenllaç de l'operació, ja que el Bayern de Munic havia apostat fort per ell i gairebé se'n surt. La venda de Nélson Semedo, la setmana passada, va permetre al Barça reprendre la carrera per un jugador que, tot i la seva joventut, porta menys de 40 partits en categoria sènior, ja ha demostrat la seva capacitat per jugar en un equip gran.

Dest, que ha firmat per cinc temporades amb el Barça, va arribar a Barcelona aquesta setmana però el seu anunci s'ha retardat mentre es pentinaven els últims serrells abans de fer oficial la seva incorporació. El Barça li ha posat una clàusula de rescissió de contracte de 400 milions d'euros.

Serginho ja ha passat la revisió mèdica corresponent (FC Barcelona)

Al Barça, Dest es trobarà amb Ronald Koeman, que ja el va intentar convèncer en la seva etapa com a seleccionador neerlandès perquè jugués amb la selecció "oranje". També coincidirà amb el jugador del filial Konrad de la Fuente, amb qui ha fet amistat després de coincidir a les categories inferiors de la selecció nord-americana.

 

 

 

 

Anar al contingut