Futbol

El Barça fa oficial el fitxatge d'Antoine Griezmann

El francès serà nou jugador blaugrana les cinc pròximes temporades, tindrà una clàusula de 800 milions d'euros i serà presentat de forma oficial aquest diumenge

Actualitzat

Punt final al serial del fitxatge d'Antoine Griezmann pel FC Barcelona, i és que, aquest mateix divendres, l'advocat del davanter francès ha fet efectiva la clàusula de rescissió de 120 milions d'euros del fins ara jugador de l'Atlètic de Madrid.

L'acord del Barça amb Griezmann és per cinc temporades, fins al 30 de juny del 2024, i, si en el futur algun equip vol comptar amb els seus serveis abans de la finalització del contracte, haurà de pagar 800 milions d'euros. La presentació oficial del francès, com ja va passar amb la del porter Neto, serà a porta tancada a causa de les obres que s'estan fent al Camp Nou.

Griezmann serà presentat diumenge

Griezmann signarà el seu nou contracte amb el Barça aquest diumenge i després serà presentat com a nou jugador del conjunt blaugrana per a les cinc pròximes temporades. El futbolista francès viatjarà a la capital catalana aquest dissabte i a les 21 hores l'espera el seu primer acte oficial com a nou futbolista blaugrana: la sessió fotogràfica a la botiga oficial del Camp Nou.

Diumenge al matí, el futbolista francès està citat, com la resta futbolistes de la primera plantilla menys els internacionals que han disputat la Copa Amèrica, per passar el preceptiu reconeixement mèdic abans de començar la pretemporada.

I ja a la tarda, tindrà una ajustada agenda que començarà amb la signatura del seu nou contracte (18.15 hores, a la llotja president Suñol de l'estadi), la sessió fotogràfica en què es vestirà amb la seva nova samarreta (19.00 hores, en la platea de la primera grada del Camp Nou) i la posterior roda de premsa de presentació (19.30 hores, en l'Auditori 1899).

Com ja va succeir amb el porter brasiler Norberto Murara 'Neto', Antoine Griezmann no podrà presentar-se davant la seva nova afició a la gespa del Camp Nou, que està en ple procés de substitució. Per això, la sessió fotogràfica es farà a porta tancada en una grada de l'estadi.

 

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut