Andrés Iniesta, durant la sessió d'aquest divendres
Barça

El Barça fa l'últim entrenament abans del clàssic amb tots els jugadors a punt, excepte Mathieu

Andrés Iniesta rep l'alta mèdica, Gerard Piqué i Jordi Alba es tornen a exercitar amb normalitat i Luis Enrique podrà alinear l'equip de gala

Actualitzat

El Barça ha efectuat aquest divendres l'últim entrenament abans del clàssic davant el Reial Madrid (dissabte, 16.15). No hi ha hagut sorpreses: tant Gerard Piqué com Jordi Alba, que van acabar l'últim partit de Lliga tocats, han continuat entrenant-se amb normalitat. També Andrés Iniesta, que ha rebut aquest divendres mateix l'alta mèdica a temps per entrar a la convocatòria del Barça. Tot fa pensar que els tres jugadors seran a l'equip titular.

L'únic jugador del primer equip que serà baixa per lesió aquest dissabte serà Jérémy Mathieu, i per tant Luis Enrique podrà alinear el seu equip de gala, amb el dubte de si es decanta per Samuel Umtiti, que tot just va tornar a l'equip en partit de Copa davant l'Hèrcules, o manté Javier Mascherano en l'eix de la defensa al costat de Piqué. Al marge dels jugadors del primer equip, també Paik i Borja López, del filial, s'han entrenat a les ordres del tècnic asturià.

 

 

 

Anar al contingut