El Barça, a punt per al Gamper
El Barça, a punt per al Gamper
Barça

El Barça fa l'últim assaig abans de l'inici de la Lliga davant de l'Elx en un Trofeu Joan Gamper atípic

Pjanic i Ansu, amb l'alta mèdica, s'estrenen en una convocatòria de Koeman on continua sense haver-hi Suárez ni Arturo Vidal, pendents de la seva sortida. Riqui Puig tampoc forma part dels escollits

Redacció Esport3Actualitzat

Aquesta tarda, a les 7, i amb les càmeres de TV3 en directe, arriba un Trofeu Joan Gamper atípic. El Camp Nou estarà completament buit --per raons òbvies de la pandèmia-- i el Barça hi jugarà, contra l'Elx, l'últim partit de pretemporada abans de començar la Lliga, la setmana vinent.
Ahir mateix, Ronald Koeman es feia la fotografia amb el Trofeu Gamper juntament amb les vuit incorporacions del primer equip. Ansu Fati, recuperat de les molèsties en un maluc, té l'alta mèdica i forma part de la convocatòria pel partit. També hi és una novetat destacable com el davanter bosnià Miralem Pjanic. A l'espera que es resolgui el cas Suárez, l'uruguaià no ha entrat a la convocatòria, i tampoc Arturo Vidal, pendent de la seva sortida. Una altra de les absències que sorprenen és la de Riqui Puig, per decisió tècnica.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut