Barça

El Barça fa la segona sessió d'entrenament d'aquest dijous amb les úniques absències de Puyol i Messi

El Barça pensa ja del tot en el Llevant, el primer rival del 2011, diumenge a les 18 hores al Camp Nou. Guardiola ha fet aquest dijous doble sessió d'entrenament amb els seus jugadors. La segona ha estat aquesta tarda. Carles Puyol, amb una lesió, i Leo Messi, amb permís del club, n'eren els únics absents. El principal dubte és saber si Ibrahim Afellay entrarà o no en la llista de convocats de Guardiola per al primer partit de l'any, en què els blaugranes han de guanyar per mantenir el liderat de la Lliga. L'equip farà aquest divendres al matí l'últim entrenament de l'any.

Actualitzat
El vestidor del Barça ha encaixat amb resignació la decisió de l'Audiència Nacional. La plantilla donava ple suport a les reclamacions del sindicat de futbolistes, però, després de l'entrenament d'aquest matí, ha sabut que diumenge toca jugar.

El Llevant serà el primer rival de l'any nou, el primer rival després de les vacances de Nadal. Un partit que la plantilla qualifica de perillós. I ho diu per experiència. La temporada passada, en el primer partit de l'any, el Vila-real es va endur un empat del Camp Nou.

Baixes en defensa

Contra el Llevant, no hi seran ni Puyol, lesionat, ni Piqué, sancionat, ni Messi, l'únic jugador que continua de vacances per desig de Guardiola, una decisió que no sembla que hagi molestat el vestidor. Milito i Jeffren ja tenen l'alta mèdica, i per tant diumenge estaran a disposició de Guardiola. Davant de les absències en defensa, el tècnic de Santpedor ha cridat el jove del filial Marc Bartra.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut