El FC Barcelona encadena 18 victòries consecutives a la Lliga (@SantaBadajoz)

El Barça fa els deures a la Lliga amb una victòria plàcida a Badajoz (0-3)

Alexia, Jennifer Hermoso i Patri, amb un gol des de lluny, han tombat el Santa Teresa i han certificat el triomf blaugrana, el divuitè en divuit partits de Lliga. Ari Mingueza, germana del també barcelonista Óscar Mingueza, ha debutat amb el primer equip

Àlex CastellsActualitzat

El Barça ha deixat la feina feta en la Lliga abans d'afrontar la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Fortuna Hjorring. No ha tingut gaires complicacions per derrotar el Santa Teresa, un dels equips implicats en la lluita per la salvació. Les de Lluís Cortés es mantenen intractables en la Primera Iberdrola: 18 partits, 18 victòries.

Alexia Putellas només ha necessitat vuit minuts per avançar l'equip blaugrana. Ara bé, no ha estat fins al segon temps que el Barça ha arrodonit la golejada. Primer, amb un gol de Jennifer Hermoso, el setzè de la temporada. I, després, amb un golàs de Patri des de més de 30 metres. Feia dies que ho intentava i avui, per fi, ha trobat la recompensa del gol.

Debut d'Ari Mingueza

Amb la tranquil·litat del 0 a 3 en el marcador, Lluís Cortés ha donat l'oportunitat a Ari Mingueza. La futbolista de Santa Perpètua de Mogoda, germana del també blaugrana Óscar Mingueza, ha debutat amb el primer equip. Ha saltat al camp quan faltaven deu minuts per al final, en substitució de Jennifer Hermoso.

S'avancen al Dia Internacional de les Dones

Les jugadores del Barça han lluït un braçal de color lila per sumar-se a les celebracions pel Dia Internacional de les Dones. Abans del començament del partit, també han aparegut amb unes samarretes especials, amb el 8M al dorsal.