El Barça ha perdut a la pista de l'Obradoiro

El Barça fa el més difícil però acaba morint a la riba a la pista de l'Obradoiro (76-74)

Els de Jasickevicius han dilapidat la bona renda de punts inicial i han acabat sucumbint a la pista de l'equip gallec

El Monbus Obradoiro, amb un notable exercici defensiu i liderat pels germans Thomas i Philip Scrubb, s'ha sobreposat a les seves nombroses baixes i ha tombat el Barça per 76 a 74. Els blaugranes han estat víctimes del seu desastrós percentatge de triples (5 de 28) i la seva fragilitat defensiva.

Nikola Mirotic i Nico Laprovittola han liderat l'equip blaugrana en el primer període, tot i que a partir del 18 a 22 l'Obradoiro s'ha fet fort en defensa, i ha apujat la intensitat defensiva a partir del segon quart. És aleshores quan el Barça s'ha apagat en atac. Ha fallat els vuit triples que ha intentat i només s'ha mantingut al davant gràcies a les seves individualitats, i ha arribat al descans amb el 40 a 43.

Tot ha canviat al tercer quart. El Barça ha perllongat el seu horrorós percentatge des de la línia de tres punts, l'Obradoiro ha començat a creure en la victòria, i ha remuntant el partit fins al 53 a 49. Blazevic manava a la pintura, i els germans Thomas i Philip Scrubb dirigien a la perfecció el joc. Sarunas Jasikevicius estava desesperat a la banqueta perquè les rotacions tampoc no li funcionaven. El partit tenia clar color blanc-i-blau.

El quart període ha començat com l'anterior, amb el Barça incapaç d'aturar Thomas Scrubb i fallant tots els triples, molts en posicions còmodes. Dos triples seguits de Higgins i Satoranski han trencat la mala ratxa, però Moncho Fernández ha aturat el partit quan faltaven dos minuts perquè el Barça estava revifant (71-70). Laprovittola, des de la línia de tirs lliures, ha donat un avantatge momentani (73-74), però Philip Scrubb ha assumit la responsabilitat. Se l'ha jugat amb una acció individual i ha forçat un 2+1 per desfermar la bogeria al Multiusos Fontes do Sar

Faltant cinc segons, el Barça ha buscat Mirotic, però el seu llançament l'ha escopit el cèrcol. Els blaugranes han mort a la riba després de fer el més difícil.