La nova samarreta de la senyera del Barça
Barça

El Barça estrenarà la nova samarreta de la senyera contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano

Segons ha avançat Xavi Campos al programa "El Club de la Mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio, la idea del club blaugrana és utilitzar-la per primera vegada en la visita al camp de l'Atlètic de Madrid el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre

Actualitzat

El Barça estrenarà la quarta samarreta d'aquesta temporada, que recupera la senyera, en les pròximes setmanes, segons ha avançat Xavi Campos al programa "El Club de la Mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio. La idea del club blaugrana, en aquests moments, és utilitzar-la per primera vegada en la visita al camp de l'Atlètic de Madrid el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre.

El Barça aquesta temporada tindrà quatre samarretes, segons va explicar Sergi Solé fa uns mesos a Mundo Deportivo. La primera és la de quadres blaugrana, la segona és la groga amb la banda diagonal en blaugrana, la tercera és la verda o blava, com es miri, basada en una segona samarreta dels anys 90 i que té un toc "vintage", i la quarta recupera la senyera. Aquesta idea es va aprovar fa uns mesos en junta directiva. La samarreta és groga i té quatre franges vermelles en diagonal, com si fos Guifré el Pilós qui fes amb els dits el senyal de les quatre franges.

La data per a l'estrena d'aquesta quarta samarreta té força a veure amb tot el que està passant, avui i des de fa més de dos anys. La nova samarreta de la senyera del Barça s'estrenarà a Madrid, concretament al Wanda Metropolitano, el camp de l'Atlètic de Madrid, el cap de setmana del dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre. Si els esdeveniments no es precipiten i fan avançar la data d'estrena, la samarreta de la senyera 3.0 s'estrenarà a Madrid d'aquí sis setmanes.

Anar al contingut