Barça

El Barça espera vendre abans de fitxar

Ni el Bayern ni tampoc el Newcastle han fet cap proposta en ferm pel brasiler

Xavi LemusActualitzat

La crisi econòmica provocada per la pandèmia ha obligat Josep Maria Bartomeu a donar ordres de contenció a l'àrea esportiva. És a dir, aplicar allò de "deixeu sortir abans d'entrar". Per tant, per aconseguir noves incorporacions com seria la de l'argentí Lautaro, amb qui tenen un acord però no amb el seu club, l'Inter, necessiten vendre jugadors.

A priori, la gran esperança era el traspàs de Coutinho, però ni el Bayern, on ara està cedit, ni el Newcastle, que finalment ha vist com el fons saudita que havia d'aportar milions pel seu creixement ha renunciat a l'adquisició, no han mostrat interès en la seva compra. El jugador veu amb bons ulls tornar a la Premier, però, de moment, cap equip ha fet una proposta ferma que convenci el Barça. Per això, no descarten que continuï la pròxima temporada a la disciplina blaugrana.

 

Tampoc hi ha hagut èxit, de moment, en els traspassos de Todibo, que després de la cessió al Schalke també espera sortida, ni tampoc amb Wagué, el lateral senegalès cedit al Niça. Tots dos marxaran, però encara cal tancar les vendes definitives. Un altre cas és el de Braithwaite, fitxat d'urgència al febrer i per qui el club espera recuperar els 18 milions invertits. Una situació que també pot afectar jugadors actuals de la plantilla com Rakitic o Junior, amb opcions també de deixar l'equip. Vendes per fer calaix i permetre que les noves incorporacions de cara al nou curs futbolístic no es limitin a Pjanic i Trincao, fins ara els dos jugadors que saben del cert que el seu futur serà blaugrana.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut