Barça

El Barça espera tancar la renovació de Leo Messi durant el primer trimestre de l'any

El president Josep Maria Bartomeu ha assumit personalment les negociacions i confia poder-la encarrilar les pròximes setmanes després d'iniciar contactes amb Jorge Messi, pare i representant del crac argentí

Jordi GrauActualitzat

El Barça intenta accelerar les negociacions amb Leo Messi amb l'esperança de renovar-ne el contracte durant el primer trimestre de l'any. Des del club blaugrana veuen bona predisposició per part del jugador, i per part del seu entorn. El president Josep Maria Bartomeu ha assumit personalment les negociacions i confia poder-la encarrilar les pròximes setmanes després d'iniciar contactes amb Jorge Messi, pare i representant del crac argentí.

Les úniques imatges de l'última renovació de Messi amb el Barça són unes fotografies. Després d'unes llargues, dures i complicades negociacions, es va tancar l'acord, poques hores abans que Messi marxés a disputar el mundial del Brasil.

Josep Maria Bartomeu ja era president del Barça i sap de sobres que la prioritat del futbolista és continuar construint un projecte guanyador. Per això, les renovacions de Luis Suárez i Neymar han estat operacions estratègiques i ara hi ha optimisme al voltant del pal de paller. En aquest cas, però, Robert Fernández hi tindrà poca incidència, perquè el mateix Bartomeu va deixar molt clar que serà ell, i només ell, qui conduirà les negociacions.

Des del club blaugrana asseguren que l'oferta està a punt i que hi ha contactes permanents. De l'entorn del futbolista reconeixen que hi ha hagut alguna trucada telefònica i que encara no han vist l'oferta blaugrana. Les negociacions poden coincidir amb la resolució del Tribunal Suprem a la doble condemna contra pare i fill de 21 mesos de presó per a cada un, per triple delicte fiscal. La família espera que la justícia doni la raó a la defensa i això refermaria les ganes de Messi de continuar jugant al Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut