Barça

El Barça espera oblidar els fantasmes d'Anoeta per superar l'eliminatòria contra la Reial Societat

Els precedents en la Copa del Rei són favorables als blaugranes, que han passat en nou de les onze vegades que s'han vist les cares

Marc BéjarActualitzat

El Barça tornarà a un escenari maleït en els quarts de final de la Copa del Rei. En els últims anys, Anoeta s'ha convertit en un autèntic malson cada vegada que els blaugranes viatgen a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat. En les últimes set visites en Lliga, els barcelonistes acumulen dos empats i cinc derrotes. Sense anar més lluny, aquesta mateixa temporada, el conjunt de Luis Enrique no va poder passar de l'empat (1-1) en la tretzena jornada el 27 de novembre. El tècnic asturià no ha guanyat mai a Anoeta.

En Copa, els precedents són més esperançadors. En total, barcelonistes i txuri-urdins s'han vist les cares en 11 eliminatòries, amb un balanç positiu per al Barça, que ha passat en nou ocasions. A més, ha guanyat les 4 finals que ha disputat contra la Reial Societat en la competició del ko. L'últim precedent es va donar a les semifinals de la temporada 2013-14, quan l'equip entrenat pel "Tata" Martino va superar els guipuscoans. Els blaugranes van fer bona la victòria en l'anada al Camp Nou (2-0) per plantar-se a la final tot i empatar a 1 a Anoeta el segon partit.

Serà una eliminatòria especial per a Eusebio Sacristán, tècnic dels bascos. El val·lisoletà, exjugador del Barça i exentrenador del filial blaugrana durant dues temporades i mitja, està completant un curs excel·lent al capdavant de la Reial Societat. El seu equip és sisè a la Lliga amb 29 punts, a dos de la zona Champions, i s'ha plantat a quarts de la Copa després d'haver eliminat el Vila-real, gràcies a la victòria en l'anada a Anoeta (3-1). A l'Estadi de la Ceràmica, el conjunt txuri-urdin va certificar el seu pas a la ronda següent amb un empat a 1.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut