Philippe Coutinho, amb la samarreta del Liverpool (Reuters)
Barça

El Barça espera encara obtenir el fitxatge de Coutinho a falta d'un dia i mig per al tancament del termini

Al Barça, li queda un dia i mig per inscriure el jugador brasiler, el seu gran objectiu del mercat de fitxatges.

Actualitzat

Al Barça, li queden 36 hores per inscriure com a jugador Philippe Coutinho. El migcampista del Liverpool és la gran aspiració del club blaugrana, que hauria arribat a oferir més de 160 milions d'euros en el que seria el segon fitxatge més car de la història del futbol, just darrere del seu amic Neymar (222 milions).

El Liverpool dona allargues, de moment, però s'està movent en el mercat, fet que potser indica que acabarà acceptant la multimilionària oferta del Barça. Els "reds" tenen fins a la mitjanit d'avui per inscriure jugadors a la Premier. Han tancat Alex Oxlade-Chamberlain, de l'Arsenal, i esperen fitxar també Thomas Lemar, del Mònaco.

Paral·lelament, s'ha parlat de plans B a la desesperada per al Barça, alguns de dubtosa credibilitat, com el de Paulo Dybala i Antoine Griezmann. També ha entrat en escena Riyad Mahrez, una peça que seria força més assequible. L'internacional algerià sembla que sí que es mourà del Leicester City, ja que la federació algeriana li ha donat permís per absentar-se de la concentració de la selecció. Són hores decisives, tant per al Barça com per a desenes d'altres clubs.

Fins i tot, ja hi ha clubs que fan mofa d'aquesta negociació a contrarellotge i anuncien un canvi de plans:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut