Ferrao ha encarrilat la victòria del Barça a Tudela (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça escombra el Ribera Navarra amb festival a la segona part (3-6)

El Barça es manté intractable i domina la lliga amb mà de ferro. Quatre partits, quatre victòries. 12 punts de 12 possibles. Ferrao ha obert la llauna en un partit que els blaugranes han trencat a la segona part. A partir del gol 200 del brasiler, ha arribat el nou recital de l'equip d'Andreu Plaza.

Xavi LorenteActualitzat

Nova golejada del Barça de futbol sala en una arrencada de temporada de somni. L'equip d'Andreu Plaz està suplint les baixes (Aicardo, l'últim a caure per un esguinç al genoll dret) amb un fons d'armari de primera fila. Els blaugranes han hagut de madurar el partit perquè a la primera part el Ribera ha aguantat el 0 a 0 fins al descans. El porter local Gus i també el del Barça, Dídac, han estat protagonistes.

L'inici de la segona part ha estat explosiu. En el minut inicial Ferrao ha demostrat perquè se'l considera el millor jugador del món. El "pichichi" blaugrana (amb 6 gols ja) ha obert la llauna amb una mitja volta marca de la casa. Els navarresos han quedat tocats i Marcenio ha fet de seguida el 0 a 2. En un minut i 8 segons el Barça encarrilava la victòria que ha ampliat poc després Daniel culminant una excel·lent acció col·lectiva.

A partir d'aquí, porter jugador del Ribera. Els de Plaza han respost amb dos gols més de Roger i Joselito (dos ex de l'equip navarrès) per sentenciar definitivament el matx. Una recuperació de Roger ha permès Adolfo apuntar-se el 0 a 6 (el seu sisè a la lliga també). El Ribera Navarra ha maquillat el marcador en el tram final amb gols de Trípodi i Pazos (2).