Hoquei patins

El Barça escombra el Deportivo Liceo (9-3)

Els blaugrana s'han refermat en el liderat de l'OK Lliga i han deixat els gallecs a sis punts de diferència

Miquel RibasActualitzat

El Barça ha apallissat al Deportivo Liceo al Palau Blaugrana, en partit ajornat i corresponent a la jornada del 22 de desembre. L'equip gallec llavors no va viatjar a Barcelona per les inclemències meteorològiques. Amb aquesta victòria, els blaugrana s'han refermat en el liderat de l'OK Lliga i han deixat el Liceo a sis punts de diferència.

La igualtat en el joc només s'ha vist en la primera meitat que s'ha jugat amb una gran intensitat. Pau Bargalló ha obert el marcador pels barcelonins. Maxi Oruste ha empatat pels gallecs. Posteriorment, Pau Bargalló ha fet dos gols dels tres que ha marcat en tot el partit.

Amb el 3 a 1 s'ha arribat al descans. La segona part ha començat amb un gol de Pau Bargalló. El 4 a 1 semblava ja una gran diferència però l'equip gallec ha reaccionat amb dos gols d'un inspirat Marc Grau. Restaven tretze minuts i tot estava per decidir. L'equip d'Edu Castro ha reaccionat i amb un tram final de partit pletòric ha escombrat el seu rival. Joao Rodigues, Ignacio Albarat i Pablo Álvarez per partida doble ha deixat el marcador en 9 a 3. Abans de començar el clàssic de l'hoquei, Pau Bargalló ha rebut el trofeu com a MVP de l'OK Lliga 2018/19.