Handbol

El Barça esclafa el Zagreb i suma la quarta victòria a la Champions (45-27)

Al descans, els blaugrana ja guanyaven per 24 a 13 i en tot moment ha fet la sensació que no li calia prémer l'accelerador

Miquel RibasActualitzat

Si ens fixem en el resultat final, 45 a 27, podríem pensar que el Barça ha jugat un partit de la fluixa Lliga Asobal. Si els hi diem que el seu rival era el Zagreb i el partit era de la Lliga de Campions costa d'entendre els 18 gols de diferència . La resposta la trobem en la falta de projecte esportiu del club croat. De res els hi ha servit estrenar entrenador, el desè en cincs anys.

Si s'ha de destacar un jugador blaugrana en la primera part cal fixar-se en el portuguès Luis Frade. Per fi, el pivot portuguès ha donat mostra de les seves qualitats en un partit de la Champions. En aquest primer període ha fet cinc gols dels sis que ha fet en els seixanta minuts de joc. Al descans els blaugrana ja havien deixat encarrilat el triomf amb onze gols d'avantatge (24-13).

En la segona meitat ha continuat el festival golejador forjat amb una bona defensa i ràpids contracops. El braç de Dika Men ha tornat a funcionar a discreció i ha anotat vuit gols. No ha jugat Casper Mortensen, baixa d'última hora per positiu de coronavirus. Aquesta còmoda victòria permet al Barça seguir invicte a la competició europea, després de quatre jornades i segueix liderant el Grup B.