Joan Laporta i Florentino Pérez, en un dinar de directive
Joan Laporta i Florentino Pérez, en un dinar de directives (@realmadrid)
Barça

El Barça escenifica el disgust amb el Reial Madrid amb una decisió contundent

El club blaugrana anul·la el tradicional dinar entre directives que havia de tenir lloc abans del clàssic de diumenge

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les incògnites que s'havia de resoldre era si es faria el tradicional dinar de directives previ al clàssic entre Barça i Madrid. El club presidit per Florentino Pérez va anunciar diumenge que es personarà contra el Barça en el procediment del cas Negreira. Les relacions entre Joan Laporta i Florentino Pérez no passen pel millor moment i el Barça ha pres la determinació de no organitzar el tradicional dinar entre directives que s'havia de fer abans del clàssic de diumenge.

No trenquen amb el Madrid

Des del club, però, no es vol parlar de "trencament de les relacions institucionals amb el Madrid" i fonts del Barça han confirmat a Esport3 que per les dues bandes han decidit que el millor és no fer el dinar diumenge. Aquesta situació no altera gens les intencions conjuntes de tirar endavant la Superlliga: "Continuem en la mateixa línia."

Aquest dilluns, Laporta ha fet palès l'enuig existent per aquesta tempesta que està assolant el club.

 

 

"Tinc moltes ganes d'enfrontar-me a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut", va assegurar en un acte celebrat a l'Auditori 1899 de l'Spotify Camp Nou amb els capitans dels equips professionals i de les categories inferiors.

ARXIVAT A:
El ClàssicCAS NEGREIRA
Anar al contingut