Barça

El Barça es reuneix d'urgència per estudiar si suspèn el partit contra el Las Palmas

La directiva del club blaugrana estudiarà mesures arran dels incidents en el referèndum per l'autodeterminació de Catalunya

Actualitzat

Davant la magnitud dels esdeveniments que estan passant a tot Catalunya arran de les càrregues policials contra els ciutadans que volen votar en el referèndum, la directiva del Futbol Club Barcelona s'ha reunit d'urgència aquest matí per estudiar quina serà la seva reacció oficial. La postura del club blaugrana seria favorable a la suspensió del partit, però des de la Lliga vinculen la decisió a si els Mossos d'Esquadra serien capaços de garantir la seguretat en el cas que el matx es disputi.

Entre les opcions hi ha la possibilitat de suspendre el partit que el primer equip ha de jugar aquesta tarda (16.15) contra el Las Palmas, fet que li podria arribar a costar els 3 punts i una sanció federativa si la Lliga de Futbol Professional (LFP) no aprecia causes que motivin la suspensió del matx. De moment, la primera decisió ha estat suspendre el dinar que tradicionalment se celebra amb els directius de l'altre equip.

Ha circulat per les xarxes socials una campanya per demanar al Barça que no jugui el partit que compta amb molt seguiment. El problema és que aquesta és una decisió que el club no pot prendre de forma unilateral sense ser objecte de sancions. De fet, segons fonts del club els han amenaçat amb un tancament del Camp Nou de 6 mesos si decideix de forma unilateral no jugar. Així doncs, l'única possibilitat que el matx no es jugui seria ara que els Mossos així ho dictaminessin.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut