Ferrao es perdrà mitja temporada pel tendó d'Aquil·les
Ferrao es perdrà mitja temporada pel tendó d'Aquil·les (EFE)
futbol sala

El Barça es queda sense Ferrao entre 3 i 4 mesos per molèsties al tendó d'Aquil·les

El millor jugador del món ja portava setmanes jugant amb aquest problema i s'ha decidit a començar un llarg tractament per solucionar-ho

Redacció Esport3Actualitzat

Ja va jugar la Ronda Elit de la Champions molt minvat. Ja l'havien anat reservant en molts partits de lliga. Finalment, Ferrao haurà d'aturar-se entre 3 i 4 mesos per tractar-se les molèsties persistents en el tendó d'Aquil·les dret. Una baixa de llarga durada que trenca tots els esquemes del Barça. Velasco es quedarà sense el seu pivot referent a la Supercopa (7-8 gener), la Copa d'Espanya (9-12 febrer) i molts partits de lliga.

El crac de Chapecó té mal record del tendó d'aquil·les. I és que es va trencar parcialment el de la cama esquerra el novembre del 2019 i va estar allunyat de les pistes gairebé 6 mesos. En aquella ocasió, el Barça va recórrer al mercat d'hivern per suplir-lo amb el fitxatge de Ximbinha.

Ferrao garantia molts gols i fortalesa ofensiva en la lluita pels títols. Sense el seu pitxitxi, el Barça només tindrà Pito com a pivot, tot i que altres jugadors -no tan especialistes- també poden desplaçar-se a la seva posició com Adolfo o Sergio González.

El tendó d'Aquil·les ja ha fet la guitza a una altra estrella destacada de les seccions del Barça. Nikola Mirotic pot reaparèixer aquest dijous a la tarda amb el Barça de bàsquet després d'estar aturat gairebé 5 mesos i mig, concretament des del 19 de juny.

Anar al contingut