Barça

El Barça es planteja recuperar Cucurella de cara a la temporada que ve

El possible retorn del lateral maresmenc, ara al Getafe, està supeditat al traspàs de Júnior Firpo

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça valora la possibilitat de recuperar Marc Cucurella de cara a la temporada que ve, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. La bona temporada del maresmenc al Getafe sembla haver convençut el club blaugrana que Cucurella, fet al planter, pot tenir un lloc a l'equip. L'operació no sortirà de franc al Barça, que haurà de pagar 15 milions d'euros per recuperar un jugador que va vendre l'estiu passat per 6 milions al Getafe. 

El retorn de Cucurella, en qualsevol cas, estaria supeditat al traspàs de Júnior Firpo, que no ha acabat de convèncer en la seva primera temporada a l'equip, i que podria entrar en alguna de les operacions que té previstes el Barça aquest estiu, en un mercat en què els intercanvis de jugadors estaran a l'ordre del dia.

Hi ha tres noms més que pertanyen al Barça i que es vol que estiguin a la primera plantilla del Barça, són Aleñá, Trincao i Pedri. Amb molts més números per Carles Aleñá, que la els altres dos.

Més plans de la secretaria tècnica del Barça

A més, l'estructura tècnica té clar que  Miranda, Oriol Busquets i Matheus Fernandes continuaran cedits. I es vol que surtin Coutinho, Wagué, Todibo i Rafinha.

Semedo podria marxar

El portugués acaba contracte l'any vinent i es vol fer caixa amb ell. El Barça vol treure una quantitat al voltant dels 50 milions d'euros i el posar'à al mecat d'estiu d'aquest any. El seu representant és Jorge Mendes.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut